På svenska In English
INFORMATION
NYHETSBREV
Min önskan och mitt mål är att alla kunder ska vara nöjda med sina varor och med min service.
Här samlar jag kundkommentarer, inlägg och liknande från min blogg, mail och facebook.
Har du också någon synpunkt du vill lämna? Skicka den här.

Stina_______________________________________________________________________________________________________

Alpacka Förgätmigej---Vilken supergarn!!!
Eva

Hi there,
Thank you for the very quick delivery - the yarn has arrived in time for my next 'Knit and Natter' session, so I can work on getting the jacket finished.
I appreciate the excellent service, and hope to shop with you again.
Jane Clay UK

Eucalan från @textera minimerar tråkjobbet! Ullplaggen ligger i blöt en liten stund-och vips är de rena och väldoftande!
Lavendeldoften förebygger ohyra som gillar delikat ull. Allt från @Stickeriet K. Reian tvättas i detta undermedel.
Stickeriet K. Reian

Tack för den snabba servicen!
Jag handlade lite handfärgat sockgarn av dig på Slöjdarnas hus i lördags och besökte sedan din hemsida. Blev helt tagen av din satsning på ekologiskt och Fair Trade och ville genast börja sticka en Hawaii-väst till min mycket miljö- och rättvisemedvetna svärdotter. Det känns så oerhört mycket trevligare att sticka av någonting som inte bara gynnar de stora företagen. Därför tänkte jag att det skulle ha varit kul att bifoga lite information om Manos men jag ser nu att det inte behövs, det räcker med de bruna infolapparna som är fästade till garnet och med hänvisningen till deras www-adress.
Jag kommer säkert att få anledning att återkomma till dig längre fram!
Hälsningar Riitta Hermansson


Köpte 2 härvor Ruca sockerrörsgarn, ska bli spännande att sticka, tror att det är lättare att sticka med än bomull och otrolig lyster. Tack!
Anita Ahlberg

Hej!
Nu har jag testat den ergonomiska virknålen strl 3 och är mycket nöjd. I början känns det ovant med en sån till synes tung och klumpig nål, men det visar sig snabbt att den inte alls upplevs så.
Den är välbalanserad och ligger fint i handen. Jag märkte att jag kan hålla den i ett mycket lösare grepp än jag gör med en "vanlig" smal nål, där vissa fingrar ibland nästan fastnar i ett krampaktigt grepp med bakåtböjda småleder.
Jag har ännu inte testat den grövre nålen, men ser fram emot att virka i sisal med den. Förutsättningarna tycks goda att slippa värk i fingrarna!

Hälsningar
Gunnvor

 
Så här blir ullen efter tvätt i Eucalan! Helt oemotståndligt vit! All ull tvättas i Eucalan, den är så ren och fin, synd att använda mera vatten än nödvändigt. Dessutom kan man ha lite lägre temperatur på vattnet. Två omgångar tvättas i samma vatten, sedan centrifugering.
Så delning av ullen för snabbare torkning, och lättare tesning och kardning sedan. En hel del är redan torrt! Mumsigt Mysigt! Lyxigt kan tyckas, men arbetsbesparande, vattenbesparande och ullen blir fin.
Ingela / Fale Artut

Hej...
Råkade till att hamna "i din butik" och det var verkligen en sida som jag kommer att återkomma ofta till. Vilka fantastiska garner du har, man blir ju helt "förförd"... Tittade dessutom in på din blogg, och där.... HerreJösses, DÄR SÅG JAG DEN... Capen... Oj oj oj, snälla söta rara, den vill jag bara sticka....!!!!
Vänliga hälsningar från Christina i Linneryd

Jag kan inte leva utan Eucalan ;) eller jag vill inte leva utan Eucalan!
Lina Strindlund

Jag gillar att det finns en tanke bakom produktionen av garn, och att man kan hitta andra alternativ till att tillverka garn. Majs, sockerrör och mjölkprotein var nytt för mig! Bambu är ju fantastiskt mjukt och antibakteriellt också!
Maja Persson

Jag har testat Eucalan och jag gillar det jättemycket. Så lätt att bara lägga det i blöt och slippa skölja. Luktar gott och blir mjukt och skönt. Jag är helnöjd. Det är väldigt bra. Har inte testat grape än.
Marita Rolin

 Jag fick Bouclé mohair i dag. Helt underbart! Jag önskar jag kunde sticka fortare så jag kan avsluta det jag redan håller på med. Sedan kan jag köpa meeeeeeeeeeer garn av Textera.
Susanne Beckman Chandler


Tack för supersnabb leverans! Silk blend var ju helt ljuvlig, vilken lyster!
Kajsa Melén


Har provat Eucalan. Så smidigt att tvätta på detta sätt! Har tvättat ull, och nu ligger det tröja mm i badet! Jo, åhh, det doftar ljuvligt!
Ingela

Nu har jag stickat ett par provvantar i garnet Life Style från Atelier Zitron, och påbörjat par nummer två. Provvantar i dubbla avseenden, dels ville jag känna på garnet, dels experimenterar jag med en ny tumme på mina vantar! Tummen verkar väldigt lovande, det blir bara några smärre modifieringar. Garnet är hur som helst väldigt behagligt. Det känns fast men ändå väldigt mjukt, är slätt och fint och mycket lättstickat. Jag har inte hunnit tvätta det så hur det fungerar efter tvätt vet jag förstås inte. Det är superwashbehandlat och består av 100% extrafin merinoull. Extra plus för de fina färgerna - det blir svårt att låta bli att skaffa alla!
Till vantar passar det alltså bra, barnkläder borde vara ett annat lämpligt objekt. Det varken killar eller sticks! Själv skulle jag gärna välja Life Style till en mönsterstickad kofta.
Gunnvor

 
Textera
Adress: Bredviken 6, 91342 Obbola
Telefon:070-698 97 96
E-post: info@textera.se
Textera – Garn och textil i naturmaterial
Textera värnar om kvalitet, naturliga fibrer och ekologiska material.
Garn
Alla Texteras garner kännetecknas av högsta kvalitet med tonvikt på ekologisk produktion och fairtrade.
Textil
All textil är handvävd i egen ateljé. Till produkterna används enbart naturmaterial och varje produkt tillverkas i små serier.
Att utöva ett hantverk är en livsstil men också ett uttryck för framtiden. Kvalitet håller, kvalitet lönar sig.
Copyright: Stina Sjöström. Man får alltså inte använda text, bilder eller former från denna webbplats utan tillåtelse.