På svenska In English
INFORMATION
NYHETSBREV
Inspirationsbilder från kunder
Här visar kunder vad de har stickat eller virkat av garner de köpt i butiken.
Skickar gärna in en bild och berättar om vilket garn du har valt och hur resultatet blev.

Hälsningar
Stina

Vad tycker kunderna? Här hittar du kundrecensioner.

_____________________________________________________________________________________________
Anna stickade efter eget mönster en underbar tröja i Filisilk från Atelier Zitron.Handledsvärmare i Class
" Det var ett trevligt garn att sticka i. Det är ju löst tvinnat så man får vara noga med var man sticker in stickan så att man får med allt.
Det är väldigt mjukt och behagligt men känns stadigt samtidigt."

//Gunnvor

Linne i Ruca - sockerrörsgarn. Mjukt, stabilt, följsamt. Trevligt att sticka med, vackra färger.
Gunnvor

Garnet Rosarios Bio Bamboo är ett ganska kraftigt garn som är extremt mjukt. Det har lite bomullskänsla eftersom det är stumt och tungt, men det som dominerar är just mjukheten och det är lätt att sticka med. Det känns väldigt skönt mot kroppen. Jag stickade linnet i resårstickning 1r, 1a och det var kanske mindre klokt eftersom linnet blev rätt töjbart på bredden. Kanske hade jag kunnat sticka det i en storlek mindre pga resåren!
Gunnvor

 

Den perfekta sommarstickningen, säger Maria. Jag stickar på stranden, i båten och på bryggan. Bouclé mohair är lättstickat, stickorna grova ( 12 ) och trekantssjalen superenkel. Alla färger är så vackra, jag vill ha alla!

Halsduk i Ruca Multy från Araucania.
Jag tycker att garnet har en mycket vacker lyster och är mjukt och lent mot kroppen. Dessutom känns det starkt och formstabilt. Det är ganska löst tvinnat så man får se upp så att man får med sig alla de små trådarna i garnet.
Gunnvor

Jag har börjat sticka igen efter många år och när Stina öppnade upp sin nätbutik med dess underbara garner kunde jag inte hålla mig från att börja sticka igen.
Efter att ha valt garn, Manos, bestämde jag mig för att sticka en långkofta. Jag var mycket nervös innan jag började eftersom jag inte hade min mor Karin till hands som kunde hjälpa mig när det trasslade till sig. Kriserna var många men som tur var, inte långvariga och arbetet gick vidare tills det att min kofta  äntligen var klar.
Man och barn retade mig när jag satte upp den på en galge och beundrade mitt verk. Ärligt talat så är jag inte alls duktig på att sticka men med ett garn som Manos med dess färger och kvalitet ser min kofta helt underbar ut. Nu har jag fått blodad tand och kommer aldrig att sluta sticka. Stickning i sig är en underbar avkoppling och att man sedan stickar något som höjer självkänslan kan bara vara ett plus enligt mig. Tack Stina för din inspiration och jag höjer glaset, jag menar stickorna, till många fler stickkreationer.
Susanne

 
Textera
Adress: Bredviken 6, 91342 Obbola
Telefon:070-698 97 96
E-post: info@textera.se
Textera – Garn och textil i naturmaterial
Textera värnar om kvalitet, naturliga fibrer och ekologiska material.
Garn
Alla Texteras garner kännetecknas av högsta kvalitet med tonvikt på ekologisk produktion och fairtrade.
Textil
All textil är handvävd i egen ateljé. Till produkterna används enbart naturmaterial och varje produkt tillverkas i små serier.
Att utöva ett hantverk är en livsstil men också ett uttryck för framtiden. Kvalitet håller, kvalitet lönar sig.
Copyright: Stina Sjöström. Man får alltså inte använda text, bilder eller former från denna webbplats utan tillåtelse.